Om os

Hvorfor Realmæglerne Boligbutikkerne – Vejle & Jelling?

Samarbejde og fornyelse:

En bolighandel er for de fleste en stor og vigtig beslutning, som kun opleves få gange i livet. Det kræver omhyggelig og grundig rådgivning – hver gang! Derfor vægter vi hos RealMæglerne, Boligbutikkerne – Vejle og Jelling værdier som åbenhed, ansvarlighed, dynamik og erfaring højt. Vi har et stærkt lokalkendskab til Vejle og opland og har fokus på effektiv opfølgning på netop din bolighandel. Hvad enten du skal sælge eller købe – kan vi altid hjælpe dig. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og samarbejdspartnere for at skabe effektive resultater. Vi støtter op om lokalsamfundet og forsøger konstant at forny os – både internt i virksomheden og i vores møde med omgivelserne. Vi brænder for vores kunder, og bestræber os hele tiden på at være de bedste – målt på antallet af tilfredse kunder.

Totalløsning i boligjagten:

Vi har et godt sammenhold med byens andre mæglere, og kan derfor tilbyde Jer at være bindeleddet til HELE boligmarkedet i Vejle-området. Vi har muligheden for at præsentere Jer for en totalløsning, der hjælper Jer og Jeres medarbejdere med at finde drømmeboligen. Vi afsøger markedet ud fra specifikke kriterier, og finder netop Jeres ønskebolig, uafhængigt af, hvilken mægler, der har huset til salg/leje. Således får I overblik over det samlede marked, men med kontakt til blot én mægler. Ligegyldigt om drømmeboligen er en nyrenoveret lejelejlighed med udsigt over fjorden, en herskabslejlighed med sjæl eller en nybygget villa, hvor I selv har indflydelse fra tegnebordet frem til indflytning, så kan vi hjælpe.

Overordnet eller individuel løsning:

Vi kan tilbyde Jer enten på overordnet plan eller med individuelle ønsker, at stå for at finde potentielle boliger til Jeres medarbejdere. I fremsender os de overordnede krav til de ønskede boliger generelt, eller de individuelle ønsker for de enkelte medarbejdere. Herefter vil vi løbende informere om, hver gang der kommer passende emner til salg, og hjælpe jeres medarbejdere igennem hele processen.

Professionel projektafdeling:

Hos RealMæglerne, Boligbutikkerne – Vejle og Jelling har vi som den eneste mæglerforretning i Vejle en projektafdeling, som også står for udlejning. Vi står både for salg og udlejning til private og til virksomheder, og er fuldt servicerende indenfor alle typer ejendomme. Vi håndterer alt det administrative og praktiske i forbindelse med formidling, lejekontrakten m.m. Arbejdet sker naturligvis med udgangspunkt i lejelovens regler og på lejelovens standardkontrakter.
Vores projektafdeling har oprettet en specialafdeling, så vi kan sørge for, at I får en effektiv sagsgang, og vi garanterer, at jeres henvendelser besvares indenfor 24 timer. Vores stab består udelukkende af dygtige, loyale medarbejdere, og vores mæglere er professionelle rådgivere. Vi hjælper Jer med at sætte bolighandlen i system, så I kan læne Jer tilbage og lade os gøre arbejdet for Jer.

Hjælp til salg og finansiering:

Såfremt nogle af medarbejderne skal sælge inden, kan vi også være behjælpelige med at skabe en god kontakt til en mægler i de respektive områder, ligesom vi også kan hjælpe finansieringen. Vi er 100 % uafhængige af de finansielle koncerner, og kan derfor tilbyde vores kunder uvildig rådgivning, og sikre Jer, at I får det bedste økonomiske grundlag. Vi kan derfor give Jer en fuldstændig sammenhængende løsning, der sikrer fremtiden for Jer.